Test ifm. rekruttering sikrer den rette ansættelse

Test af kandidater bruges ofte til rekruttering, fordi testene giver så detaljeret viden om kandidaternes personlighed, styrker og svagheder.

Et indblik, der giver dig en række fordele:

  1. Du ansætter på et oplyst grundlag
  2. Skal du vælge mellem flere attraktive kandidater, sikrer du, at du ansætter den bedste
  3. Du undgår de store konsekvenser, der er forbundet med en fejlrekruttering (alene den økonomiske konsekvens er mellem 70 og 400 % af medarbejderens årsløn)

Få hjælp til test ifm. rekruttering

For rekrutteringsbureauer har test af kandidater længe været en fast del af ansættelsesforløbet.

Imidlertid møder vi jævnligt ledere og virksomheder, der hyrer udenom rekrutteringsbureauerne og ikke selv kan gennemføre testene.

Måske overvejer du selv at ansætte en, du kender i forvejen, og fristes til at tænke, at du kender vedkommende så godt, at testen måske ligefrem er overflødig. Særligt her er det ofte vigtigere, end du tror, at få kandidaten testet. For du kan ikke vurdere vedkommende objektivt, og skal du fremover være chef for vedkommende, sker der også et skifte i jeres relation. Så meget desto mere er det vigtigt, at kandidaten bliver testet, og det kan vi gøre for dig. Uanset om vi allerede samarbejder, eller du udelukkende har brug for hjælp til test ifm. rekruttering.

Zephyr Consulting har stor erfaring med at teste via værktøjet e-stimate. Både når vi arbejder med lederudvikling og organisationsudvikling eller ifm. rekruttering. Her benytter vi enten en e-interpersonal profil eller den mere dybdegående personlighedstest e-fivefaktor, som vi ofte anbefaler til test af ledere. Vi kan også teste kandidatens IQ.

Derfor kan vi nemt give dig det overblik, du har brug for.

Sådan tester vi ifm. rekruttering

Skal vi teste dine kandidater, står du selv for de øvrige opgaver ifm. rekrutteringen: At udvælge nogle få relevante kandidater til test, træffe den endelige beslutning og sørge for alt ifm. kontrakt og ansættelse.

Vi sørger udelukkende for at teste kandidaterne, for det er det, vi kan.

Et samarbejde vil ofte se sådan her ud:

  1. Du fortæller os om stillingen og de mennesker, vedkommende skal arbejde sammen med, og vi beslutter sammen med dig, hvor detaljeret en test, du har brug for
  2. Du finder kandidaten, får hans eller hendes accept af at deltage i personlighedstesten og sender vedkommendes navn og e-mail til os
  3. Vi sørger for, at kandidaten besvarer testen online og booker tid til feedback
  4. Vi giver udelukkende feedback ift. vedkommendes personlighed og er neutrale ift. jobbet (varer maks en time)
  5. Slutteligt sender vi svaret på testen til dig + vores kommentarer om kandidaten og dennes match i forhold til job, leder og kolleger. Tester vi flere ifm. det samme job, kommenterer vi også på, hvordan de er ift. hinanden, og vi kommer med input til, hvilke spørgsmål du med fordel kan stille under interviewet.

Prisen for test ifm. rekruttering: Fra 5.000 kr. per kandidat