Den korte historie

Zephyr Consulting er et mindre konsulenthus, som er opkaldt efter Zephyr fra den græske mytologi. Zephyr var den blide friske vestenvind, der bragte den, for naturen, så vigtige forårsregn. Regnen var værdifuld for at naturen kunne komme i fuldt flor. Hvor Zephyr gøder og bringer liv med vind og regn, hjælper vi virksomheder og organisationer med værktøjer og støtte, så de kan blomstre til gavn for virksomheden, medarbejdere og bundlinje.

Vi brænder for at være med til at gøre en positiv forskel og sætter værdier som kvalitet, ydmyghed og ærlighed højt. Vi føler en stor forpligtelse overfor enhver opgave vi tager på os, hvilket også betyder, at vi indimellem hellere siger nej tak, end leverer en ydelse som vi ikke kan stå inde for.

Vi har mere end 25 års praktisk erfaring indenfor ledelse, optimering og udvikling af medarbejdere fra arbejde i ind- og udland.

Gennem ansættelser i bl.a. Forsvaret, Dansk Byggeri, Danfoss, Siemens og Maersk har vi fået en god og solid praktisk erfaring, som gør os i stand til at arbejde med forskellige typer af medarbejdere, kulturer og virksomheder. Vi har et stort fokus på, at vores aktiviteter skal skabe værdi for dig som kunde. Derfor starter vi altid med at afklare spørgsmålene:

  • Hvilket resultat vil du gerne opnå?
  • Hvilke mål skal vi understøtte?
  • Hvad er dine succeskriterier?
  • Hvad skal være anderledes efter vi er færdige med opgaven?

Vi ser frem til at gøre en positiv forskel for dig og din virksomhed.

På snarligt gensyn

Søren Leth Nielsen, Indehaver

linkedIN_Søren

Søren Leth Nielsen

Indehaver

Søren tror på at mennesker grundlæggende vil gøre det godt og sætter tillid og ydmyghed som væsentlige værdier for at vi som mennesker kan fungere optimalt.

Han er drevet af at se virksomheder og mennesker vokse. Den faglige og menneskelige ballast er opnået gennem ansættelser i Forsvaret, Siemens og Maersk.

Specialer:

  • Strategiudvikling og implementering, innovation og teambuilding med bl.a. LEGO® SERIOUS PLAY®
  • Leder-& medarbejderudvikling via bl.a. E-stimate.
  • Performance optimering
  • Projekt eksekvering
  • Visual Management (Shop floor management)

Øvrige ressourcer

Associerede konsulenter

Vi arbejder i en netværksmodel, hvor vi har en række associerede konsulenter/ledere, som hver har minimum 25+ års hands-on erfaring indenfor ledelse, forandringer, forbedringer, strategi og projektledelse i en global sammenhæng.

Et set-up som dette er også med til at sikre at vi til stadighed kan levere god kvalitet, uanset hvor stor opgaven er.