Studiejob: Marketing-og kommunikationsmedarbejder

17. juli 2023
3 minutters læsetid
Er du glad for marketing, er selvkørende og brænder for SoMe? Søger du jobbet hvor du kan få lov til at arbejde med de forskellige sider af marketing? Så har vi det rigtige studiejob...
Del
Indholdsfortegnelse

📣 Er du glad for marketing, er selvkørende og brænder for SoMe?

Søger du jobbet hvor du kan få lov til at arbejde med de forskellige sider af marketing?

Så har vi det rigtige studiejob til dig..

Vi søger en marketing blæksprutte, som, i samarbejde med vores faste samarbejdspartnere, skal fokusere på SoMe (organisk), opsætte handouts og indimellem hjælpe på vores workshops. Du vil primært komme til at arbejde sammen med Søren – indehaver af Zephyr Consulting. Men skal forvente at arbejde alene meget af tiden.

OM DIG OG OPGAVEN

Vi regner med at du er studerende indenfor f.eks. markedsføring, digital kommunikation eller lignende uddannelse. Din faglige baggrund er ikke altafgørende, men det er en fordel at du har kendskab til værktøjer som Active Campaign, Elementor, Adobe Illustrator og Canva. Men det vigtigste er at du har gå-på-mod, energi og mod på at udvikle dine personlige og faglige kompetencer.

Du er initiativrig, arbejder selvstændigt – og sætter en ære i at levere et godt produkt.

LIDT OM OS

Vi er et mindre konsulenthus i vækst, hvor vi p.t. er to fastansatte ”svesken-på-disken”- konsulenter, som med udgangspunkt i vores egen praktiske erfaring som ledere i ind-og udland, hjælper virksomheder og organisationer indenfor projektledelse, leder-og team udvikling samt strategiudvikling og implementering.

Vi sætter en ære i at vores arbejde skaber en positiv effekt blandt medarbejdere og bundlinjen i de virksomheder og organisationer vi hjælper. 

Vi har kontor i Herning, men arbejder primært ude ved vores kunder og er derfor meget væk fra kontoret.

Nogle af vores kunder, er: Fasadgruppen, Dansk Industri Byggeri, Total Energies, MacArtney, International Business College (IBC), Airteam, S.A. Group, H.P. Therkelsen m.fl. Du kan læse mere om os her: www.zephyrconsulting.dk og se en kort introduktion til os her: Hvem er Zephyr Consulting

HVAD SKAL DU GØRE:

Send 10 linjer på skrift om dig selv samt en kort videoansøgning (3-4 minutter), med en kort præsentation af dig selv.

Du sender ansøgningen til Søren Leth Nielsen på sln@zephyrconsulting.dk og har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ham på mailen nævnt ovenfor eller på telefon 22 81 91 50.

Vi bruger personlighedstest og case opgaver i forbindelse med ansættelsen.

Optimal opstart 1. oktober 2023 (men vi venter gerne på den rigtige)

Vi glæder os til at høre fra dig!