Ændringer og refleksioner i en tid med Covid.

20. april 2021
3 minutters læsetid
Efter mere end et år i skyggen af Covid og refleksioner over hvordan vi kan skabe mest mulig værdi, har vi justeret vores tilgang og måden hvorpå vi hjælper virksomheder og organisationer. Vores mål...
Del
Indholdsfortegnelse

Efter mere end et år i skyggen af Covid og refleksioner over hvordan vi kan skabe mest mulig værdi, har vi justeret vores tilgang og måden hvorpå vi hjælper virksomheder og organisationer.

Vores mål og ønske med vores forretning, har altid været og er at hjælpe virksomheder og organisationer med kontinuerligt at levere gode resultater, til gavn for medarbejdere, verdensmålene og bundlinje.

Med en rigtig god NPS (på over 60) in mente, viser det også at vi kontinuerligt leverer noget som vore kunder sætter pris på.

Hidtil har vi haft fokus på enkeltstående elementer, som eksempelvis teambuilding, lederudvikling, projektledelse, strategi udvikling og optimering af virksomheder. Men vi oplevede mange gange, at det vi igangsatte, sjældent blev fulgt til dørs efterfølgende.

Når man så kombinerer det med en kursus-/konsulent branche hvor mange er pressede og sætter priserne ned, kan det hurtigt blive en skrue uden ende. – For hvis man, som Mads Nipper sagde i en artikel Børsen i sidste uge, kæmper mod nogen, som både har dybe lommer, og som måske er lidt desperate for at komme ind (eller blive) på et marked, så taber man.

Derfor flytter vi os også i en retning, hvor vi arbejder og gør os endnu bedre til det mange andre ikke kan. Nemlig 360 graders fokus på virksomheden/organisationen. For kun derved kan vi blive ved med at levere den værdi vi altid har ønsket.

Udover nogle få rammeaftaler indenfor undervisning i projektledelse og egne online kurser, har vi udviklet nogle nye ”pakker”, som ud fra en fast årlig pris, hjælper virksomheder med at komme godt i mål. Ved at det er fastpris, som ikke baserer sig på et fast timeforbrug, så flyttes diskussionerne mere i retning af at skabe resultater, fremfor at diskutere om man skal bruge 1 eller 2 timer på en opgave (vi har selvfølgelig lavet en intern estimering af hvor meget tid vi skal bruge, men det er vores eget problem, hvis ikke vi har lavet nogle ordentlige estimater 😉).

Pakkerne er et godt alternativ til at have en række specialister fastansat, fordi vi med pakkerne kommer med et miks af kompetencer og kun fokuser på hvordan vi sammen opnår de ønskede resultater/effekter.

Et af de værktøjer, som vi har med i alle pakkerne, er det online strategiværktøj MakeMyStrategy™, som på en enkel, struktureret og intuitiv måde, hjælper med at holde fokus på de for virksomheden relevante mål. 

Med ”pakke tilgangen” sikrer vi også at vi får indsatserne fulgt til dørs og at de samtidig skaber den effekt, som den enkelte ledelse gerne vil opnå.

Vil du høre mere om hvordan en af pakkerne kunne hjælpe dig, så book en uforpligtende og gratis samtale her:


Book tid til 30 minutters GRATIS samtale HER