Tegning fra lederkursus

Danmark har nedsat sit aktivitetsniveau

Vi er nu et kort stykke inden i en periode, hvor Danmark har nedsat sit aktivitetsniveau. Samtidig står man overfor en sundhedsmæssig udfordring, som påvirker alle dele af samfundet.

Der er mange som har en holdning til hvorledes situationen håndteres. Uanset om det er menigmand, folk nede i systemet (læger) eller tidligere top embedsfolk, så har de højst sandsynligt ikke adgang til den mængde samt type af information som er relevant for at kunne tage de rette beslutninger.

Som tidligere udsendt officer har jeg på egen krop prøvet hvordan situationer hurtigt kan ændre sig i takt med man får nye informationer og hvor vigtigt det er at bevare overblikket.

I arbejdet med virksomheder tager jeg ofte udgangspunkt i en simpel metodik, som har været anvendt i militære enheder gennem mange hundrede år.

Metodikken tager udgangspunkt i at en given opgave skal igennem en modnings-/udfordringsproces:

Overordnet består processen af trinene nedenfor:

Som man kan se af dette forløb, så er der mange aspekter i spil, hvorfor et højt informationsniveau er relevant.

Hvad gør I ude hos jer?

#ledelse #planlægning #zephyrconsultingdk

Del

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest

Artikler fra bloggen

3. december 2022

HAR I OGSÅ EN POSTKASSE TIL FORBEDRINGSFORSLAG?   Hvis ja, hvordan virker det så? Er det den gode idé, som oprindeligt ligger bag?  

Læs mere »

2. december 2022

TØR DU LADE DE YNGRE KOMME TIL?   Tør du lade de yngre medarbejdere få indflydelse på processer, arbejdet med mere?   Hvordan arbejder

Læs mere »

1. december 2022

HOLDER DU DINE MEDARBEJDERE NEDE?   På den internationale arbejdsglæde konference i 2019, stødet vi på Rich Sheridan fra Menlo Innovations i USA.  Med

Læs mere »
X