6 ENKLE TRIN

Sådan får du en succesfuld virksomhedsstrategi

I dag findes der uendelig mange tilgange til strategisk arbejde i virksomheder – og at finde nye måder og nye taktikker er stærkt tiltagende. Download denne guide og få nødvendige værktøjer til at danne overblik, som skaber et stærkere fundament for fornuftige beslutninger, samt mulighed for at vurdere hvilke indsatser, som bedst kan betale sig.

Ved hjælp af guidens værktøjer vil du være i stand til at kortlægge:

Virksomheder vi har hjulpet

TV2 logo
DR logo
Maersk Oil
VELUX
Tuborg Fondet
DR logo
Maersk Oil
VELUX
Tuborg Fondet

Hvem er Zephyr Consulting?

Som Zephyrs blide, friske vestenvind, der medbringer livgivende forårsregn, sådan at naturen springer ud i fuldt flor, så gøder vi på samme måde virksomheder og organisationer med værktøjer og støtte, så de kan blomstre til gavn for virksomheden, medarbejdere og bundlinje.

Med 25 års praktisk erfaring indenfor ledelse, optimering og udvikling af medarbejdere fra arbejde i ind- og udland, brænder vi for at være med til at gøre en positiv forskel og sætter værdier som kvalitet, ydmyghed og ærlighed højt.

Vi ser frem til at bringe vestenvind til din virksomhed.

Zephyr-logo-negative-RGB-large

25 års erfaring indenfor ledelse, optimering og udvikling af medarbejdere fra arbejde i ind- og udland.

“LEGO, SERIOUS PLAY, the Minifigure and the Brick and Knob configurations are trademarks of the LEGO Group, which does not sponsor, authorize or endorse this website”​

Medlem af

X