Få succes med målstyring

Vil du også prioritere at styrke din virksomheds strategi/forretningsplan og få hjælp til at lægge en slagplan, som giver positivt udfald for din bundlinje og dine medarbejderne?

Sådan når du i mål

Der bruges ofte mange ressourcer på at udvikle og sætte forretningsmæssige mål, men man ender ofte med ikke at få omsat dem til praksis. Opgørelser fra flere mellemstore og store danske virksomheder viser, at kun 20 % af ledernes planer, strategier og projekter er ført ud i livet efter hensigten. Dette medfører en del spildte kræfter og negativ påvirkning af medarbejdernes motivation. På ”Få succes med målstyring” vil du igennem praktisk arbejde lære at omsætte virksomhedens strategi/forretningsplan til mål, som nedbrydes til aktiviteter i hele organisationen (stor som lille), og som sikrer, at alle arbejder i samme retning. Denne tilgang hjælper til, at planen og målet for virksomheden bliver forståelig og understøttet på alle niveauer.

En af de største udfordringer er, hvordan man skal prioritere sine aktiviteter for at opnå den bedst mulige effekt. Processen involverer medarbejderne og sikrer, at virksomheden løbende justerer strategiske og kritiske mål, og at initiativerne, der skal garantere målopfyldelsen, bliver gennemført til tiden og med det forventede resultat. Hurtig opnåelse af målene vil sikre, at virksomheden navigerer optimalt i det marked, den konkurrerer i. Metoden bliver udbredt til flere og flere virksomheder, fordi den involverer medarbejderne i processen, hvilket er med til at øge motivationen. Men den sikrer også, at man ikke sætter mål, som organisationen ikke kan levere.

Det får du på kurset:

 • 1 undervisningsdag
 • 2 x 1 times personlig sparring på den opstillede plan
 • Kursusmateriale med relevant teori, artikler og øvelser
 • Plan for implementering af strategi eller forretningsplan, som kan gennemføres efter kurset
 • Forplejning under kurset

I løbet af dagen arbejder du med:

 • at kortlægge, hvor I er nu som virksomhed
 • at definere, hvor du nu skal hen
 • at definere dit mål
 • at forstå, hvordan kommer du derhen
 • at identificere afhængigheder
 • at opstille milepæle og aktiviteter
 • at etablere målepunkter
 • at følge op på en effektiv måde
 • at anvende praktiske og let omsættelige værktøjer, som vil lette din hverdag.

… Og så får du selvfølgelig øget motivation til at komme hjem og bruge værktøjerne og ideerne fra uddannelsen i dit arbejde til gavn for dig, dine kolleger og din organisation.

I forløbet udfordrer vi din plan, så du ved, hvordan du skal gøre den så robust som overhovedet muligt. Samtidigt får du 2 x 1 times sparring (online eller på vores kontor i Herning), som kan bruges når du arbejder med og omsætter din plan til praksis.

For at fremme indlæringen er dagen tilrettelagt som en kombination af teori, praktiske øvelser og casearbejde.

Søren i sofa - Innovatorium

Undervisning af Søren Leth Nielsen

Søren har mere end 30 års erfaring som leder og projektleder i ind- og udland i frivilligt, offentligt og privat regi. Han har bl.a. været projektleder/performance coach på flere større og mindre globale projekter.

Her kan bl.a. nævnes projekter i henholdsvis Siemens og Maersk Oil, hvor de udviklede metodikker væsentligt forbedrede projekternes performance. Det er bl.a. praktiske værktøjer og tilgange herfra, som Søren bringer ind i undervisningen.

Udover at undervise i målstyring arbejder Søren som performance coach, mentor og konsulent indenfor
strategiudvikling og implementering, innovation, leder-, team- og medarbejderudvikling samt optimering af processer og arbejdsgange ved hjælp af LEAN. Han bruger innovative værktøjer som f.eks. LEGO® SERIOUS PLAY®.
Søren tror på, at mennesker grundlæggende vil gøre det godt, og at tillid og ydmyghed er væsentlige værdier for, at vi som mennesker kan fungere optimalt. Han har stort fokus på, at undervisningen skal skabe værdi for både deltager og virksomhed.

Den faglige og menneskelige ballast er opnået gennem ansættelser i Forsvaret, Siemens og Maersk.

Hvem bør deltage på målstyringskurset?

Dette endagskursus henvender sig til alle brancher og alle typer af virksomheder, som har et ønske om at blive bedre til at planlægge og nå deres mål.

Du kan arbejde i private eller offentlige virksomheder og være:

 • ejer/leder af en mindre virksomhed med få ansatte
 • leder med ansvar for implementering af strategier og/eller forbedringsprojekter
 • i gang med at lave en ny strategi, som du brænder for at få gennemført.

Bestil et skræddersyet internt forløb!
Som virksomhed eller organisation kan I bestille et skræddersyet forløb med fokus på jeres strategi, forandringsprojekt, jeres organisation og jeres kultur. Ring til Søren Leth Nielsen og hør mere på tlf. 6169 9150 eller ved at sende en mail til info@zephyrconsulting.dk.

Som deltager får du:

 • et konkret og enkelt værktøj, som kan bruges i flere typer opgaver, uanset om det er strategi-, forandrings- eller forbedringsprojekter
 • mulighed for at engagere kolleger i arbejdet med fælles mål
 • en faciliteret proces for koordinering og prioritering af indsatser.

Som virksomhed/organisation får du:

 • en plan for strategi/proces, som er klar til at blive gennemført og hurtigt tjener investeringen hjem
 • en metodik, som skaber involvering og ejerskab omkring de fælles mål
 • fælles mål og retning.

Vennerabat

Gør dine venner og kolleger klogere, og spar penge på samme tid!
Hvis du tager en ven (eller flere) med på det samme kursus som dig selv, giver vi jer hver en rabat på 15% af kursusprisen. Det behøver faktisk ikke engang være en rigtig ven, du tager med. Det kan også være din kæreste, din mor, din chef, din bankrådgiver eller ham Peter nede fra lageret, der kommer for lidt ud. Hvis det er svært at vælge, kan du også bare tage dem alle sammen med på én gang.

Det eneste, de skal gøre, er at skrive i kommentarfeltet, at de kender dig og vil benytte sig af vennerabatten. Så skal vi nok sørge for resten.

Vennerabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Er I flere end fem medarbejdere, kan I med fordel bestille kurset som et særligt tilpasset kursus (firmakursus). Hør mere på tlf. 6169 9150 eller ved at sende en mail til info@zephyrconsulting.dk.

November 2021

30Nov08:3016:30Få succes med målstyring