13. december 2022

KAN DU GODT LIDE AT LEGE INTERN POLITI?

Hvis du kan svare ja til ovenstående og samtidig ofte har nej-hatten på, så er det på tide at ændre adfærd. Især hvis du sidder i en støtte eller compliance funktion, som f.eks.: finans-, HSE-, PMO-, indkøb eller compliance.  

Folk der ”leger” politibetjent, får ofte en større modstand mod deres projekt end de, som ikke gør. Et godt gammelt udtryk siger at; ”tryk avler modtryk” og det gælder også her 😉

Et af de bedste råd vi som regel giver, er at du skal komme ud fra dit kontor og involvere folkene i din organisation.

Vær klar i kommunikationen med hvad det er du kan tilbyde, hvorfor det er til gavn for dem og inviter dem med til at løse de udfordringer der er indenfor det/de områder du dækker. De fleste folk vil gerne hjælpe til, hvis de føler det er relevant, har et formål og man behandler dem med respekt.

Et godt eksempel fra HSE. En HSE-rådgiver på en byggeplads, var ude på byggepladsen sammen med folkene HVER DAG og vejledte og rådgav kollegerne dagen igennem. Når der i spidsbelastninger var behov for ekstra hjælp, så trådte denne HSE-rådgiver til og hjalp på lige fod med alle andre. Når dagen var omme, fremhævede vedkommende de ting som både gik godt og skidt foran alle, så de vidste hvad de skulle gøre anderledes næste dag.

Et godt eksempel på involvering og respekt for de man tjener. Så prøv at se hvordan du kan blive mere serviceorienteret i din tilgang.

#compliance #involvement #people

ANSVARSFRASKRIVELSE: LEGO® er et varemærke tilhørende LEGO Group, som ikke sponsorerer, godkender eller støtter dette indlæg på nogen måde.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Articles from the blog

X